För vi vill grattulera, för vi vill grattulera, för vi vill grattulera vårat eget Migratroll!

Nu är det såhär att imorgon Fyller Emanuel 17 år, men då jag är kraftigt förkyld och vi var så försenade med att grattulera Emil (förlåt lilla söta du) så grattulerar vi Emanuel några timmar förtidigt ;)

Den 18 April 1993 föddes Emanuel, han är en lugn person som har blivit en frisk fläkt i Migratoria, med ett leende på läpparna tar han sig igenom vardagen, tröstar och stöttar. Han är vårat eget lilla penntroll. Vi hoppas att du får en underbar födelsedag Emanuel! Du är en stor skatt för migratoria och vi är glada att du vill vara med oss. Grattis på födelsedagen!





Kram Migratoria <3

Oj oj oj

Jaja så kan det gå...

Vi har inte varit super duktiga på att skriva ser jag, men vi kan se det såhär, vårvädret har tittat fram och då beger sig migratoria ut i vårsolen. Vi har precis avnjutit ett underbart och alldeles för kort påsklov. Innan lovet så var det ju Es forboll, där Kf08 tog hem vinsten, GRATTIS till er =) Vi fick även fira en viss liten person denna dag, nämligen Emil som fyllde 17år 1 april.

Emil föddes den 1 April 1993 och han kunde inte ha fötts något bättre datum. Han är ett ända stort skämt! Haha nej då, detta är en liten livlig krabat som har kommit att bli migratorias egen lilla clown och roggeboendets egen lillebror. Emil kan ABSOLUT INTE sitta still, hopplösa unge, men han är underbar ändå. Grattis på födelsedagen lillebror, migratorias lillfågel Emil Vastamäki.



Kram Migratoria <3

RSS 2.0