Grattis Sky!

Igår, den 24 februari, fyllde vår suveräna ordförande Sky hela 19 år! När jag började på det här inlägget insåg jag att om ett år är hon inte längre tonåring. Hon kommer vara ännu mer vuxen än vad hon redan är! Då har hon antagligen börjat med sina hemliga planer som hon bestämt sig för att göra efter gymnasiet. Det ska bli himla spännande att se vilka stordåd hon kommer att genomföra.

Just nu befinner sig Sky i fjällen med ett par längskidor och jättemysigt sällskap. Hon har åkt i vasaspåren och fikat. Hoppas hon blev grymt bra firat, så får vi se vad vi hittar på när vi träffas i Strängnäs :D

Vi saknar dig gumman! Hoppas din födelsdag var precis som du tänkt dig och lycka till med stakandet. Kom ihåg att vi älskar dig. <3

Massor av varma kramar från Migratoriastyrelsen<3

Beas sportlov

Nu har vi kommit en bra bit in på sportlovet och jag har ännu inte öppnat läxbökerna på en särskilt seriös nivå. Å andra sidan har jag gjort massor av roliga saker!
Mitt sportlov inleddes med en mysig filmkväll, fortsatte med en grym konsert och senare lekte jag i pulkabacken. Dessutom har jag hunnit med en spakväll och riktigt hunnit slappna av. 
Det är himla fint att komma hem till familjen och kunna ta en paus från allt om man vill. Man får samla tankarna och komma i kapp. Fast nu känns det som om jag snart är redo att bege mig tillbaka till min lilla källarvåning. Jag saknar min extra familj i Strängnäs<3

Nu känns det som jag borde läsa lite ur engelskaboken och lära mig lite om Cro-Magnon människan, om katten vill kliva av mig och datorn vill säga. När någon har listat ut varför katter alltid vill ha uppmärksamhet vid de mest osmidiga tillfällena kan ni ju säga till!

Btw. Vi kommer snart tillbaka Andreas<3 
Kram från Bea och Migratoria



Osmidiga och roliga katter hälsar i kylan<3


Sportlov!

Lovet har äntligen börjat! Även fast det är tänkt att man ska sporta, vet alla som känner mig att det inte kommer hända. Sportlovet spenderas av mig i hemmet med mycket sömn, vila och en bra bok (The Lost Symbol - av Dan Brown). Det är skönt, men också tråkigt att alla andra från Migratoria har flygit hem till sitt eller flyttat norrut (till fjällen) över lovet, och lämnar stackars mig ensam här. Som tur är har den här fågeln bärbar dator med msn och ett nypåladdat kontantkort till mobilen. Det visar att även fast vi är långt borta geografiskt, är vi nära varandra i tankarna och i hjärtat.

Med det går jag tillbaka till boken //Kram AD   och

Kram Migratoria

Olivia 17år!

Idag för exakt 17 år sedan, rättare sagt den 16 februari 1993. Föddes det en liten söt tjej vid namn Olivia. Denna tjej går idag på Sience programmet, på europaskolan och vi har nöjet att få ha med henne i Migratoriastyrelsen. Vi vill dörför passa på att söga GRATTIS på födelsedagen, hopas att du har haft en riktigt fin dag Olivia.

Kram Migratoria




Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen...

Vårt mål är att bloggen ska uppdateras minst en gång i veckan, men på grund av sjukdom så har det varit lite slappt på den sidan. Men det finns mycket spännande saker att vänta på. Just nu skriver jag personligen ett repotage om vänskap, Karin jobbar på ett hemma hos repotage och emil filar på ett recept och styrelsepressentationerna kommer inom snar framtid att synas på bloggen. Så mycket finns att vänta.

Lite nyheter

Vi har utsett en sekreterare nämligen Andreas Deigård Eu08(hoppas att eternamnet är rättstavat!) och som en hjälpande hand utsåg vi Karin Larsson Artes08.

Vi har även en ny post i styrelsen, nämligen ansvarig bloggutgivare. Denna post ansvarar för vad som läggs ut på bloggen och måste godkänna allt innan det publiceras. Denna posten besitter jag (Sky Sundberg Eu07, även ordförande tillsamans med Bea Berg Eu08).

Varmar kramar i vintervädret

Migratoria <3


RSS 2.0