Halloweeeeeen!

Oj, asså wow! WOW, vad mycket vi på migratoria har planerat för er nu i framtiden ;
 Nu idag var det pumpakarvning med lyckade (läs: kletiga) resultat. Det flög (pumpa)ögon och (pumpa)hjärnsubstans överallt och vi har nu två jättefina pumpor som ni kanske kommer se nånstans på skolan... jag säger inte var (för jag är inte säker) ;)
Men ni kommer däremot kunna se dom utanför under Djäkna imorgon då vi ska visa Halloween:ig film kl. 18.00 :D Filmen kommer inte vara så läskig, så alla kan komma (med tanke på en viss person som vi kallar .......)

Ses alla ^^
Kramen!
// A

Hellasloppet - Inget blod svett eller några tårar, dock svett, snack och spaghetti

Idag måste ha varit höstens vackraste dag. Åtminstone i Nacka där 4 glada ”européer” (med råge) klarade av både 10km och 5km banorna på Hellasloppet! Vindstilla, helt blå himmel med lysande sol, kristallklar luft, vackert brandgula träd och fantastiska omgivningar gjorde att koncentrationen på löpningen fick lida lite mer än en gång.


Det hela började med uppladdning hemma hos Emanuel med mycket snack och ännu mer spaghetti! Det spelades ”Diamanten” i de 15 minuterna det tog oss att hitta diamanten 3 gånger.  Även godnattsagor var ett medel som togs till för att se till att löparsinnet var på topp. Trots ett stort manfall var vi ändå 4 som tillslut lyckades ta oss inte bara över startlinjen, utan också tillbaks till mål, trots lösa knutar och lockande telefonstolpar, med tider och placeringar som alla var nöjda med!


Som Lisa skrev i senaste löparinlägget, så ville vi kunna få springa i skolans namn, och det var nog ändå detta som gjorde Hellasloppet till en upplevelse vi inte glömmer. För den uppmuntran och det stöd vi fått har varit helt otroligt. Inte nog med att skolan betalade startavgiften för oss, dessutom sponsrade dem oss med ett superfint träningsställ och en riktig löpart-shirt, alla med europaskolan loggor. Det är dagar som denna man är stolt över att vara en Europaelev!


Vi kommer fortsätta med våra veckovisa träningar. Nu vet vi att intresset, stödet, och resultaten finns. Men föst en mysig helgkväll som vi alla förtjänat!


Puss och Kram på er alla!


/Emanuel och Lisa






RSS 2.0