Studenten Sky! <3




Vissa människor tycker att det är ett stort steg att ta tåget in till Stockholm själv. Vissa vågar åka en vecka på semester med bara några vänner. Sedan finns det dom som är snäppet värre, dom som vågar chansa och ge sig in i något äventyrligt och nytt. Sådana som vågar flytta ifrån Sveriges sydligaste landskap till en stad som är näst intill okänd. Vi har en sådan bland oss; Sky Sundberg. Hon kom till Strängnäs för cirka 2 ½ år sedan och efter vad jag har förstått visste hon knappt vad Strängnäs var. Hon började på Europaprogramet och har sedan dess knutit många vänskapsband båda inom och utanför skolan. Hon har ägnat stor del av sin tid i skolans föreningar, speciellt i Migratoria. Hon har drivit projekt framåt och stöttat oss andra; hon har ökat trivseln för alla (speciellt de inackorderade) på skolan på Taco-kvällar osv.

Sky sprider glädje och kärlek runt sig. Hon gör allt hon kan för att andra ska må bra. Emellanåt beter hon sig som en hönsmamma och flyger och flänger när hon ska skydda alla sina små kycklingar. Sky tog studenten den 1 Juni, och nu ska hon bege sig av hem till Skåne igen. Senare ska hon bege sig till Tyskland och arbeta ett år.

Det den här texten egentligen vill säga är att Sky har varit viktig för oss här i Strängnäs, och vi vet inte riktigt hur vi ska klara oss utan våran hönsmamma. Vi vill även att Sky ska njuta av livet i fortsättningen och att varje stund ska vara till hennes förnöjelse!

Du vet att du alltid är välkommen hem till Strängnäs igen Sky! <3

// KK L


RSS 2.0