Anna 17 år!

Den 31 Januari 1993, föddes en glad liten skit vid namn Anna. Detta är en person som alltid ska ha rätt, har sina egna mål och meningar med livet och alltid är uppriktig och glad. Idag blir Anna 17 år, vilket många kanske inte tycker är så myckt, men Anna själv er detta som ett stort steg och börjar känna sig gammal. Så för att muntra upp henne bestämde sig jag (Sky), Emanuel och Ida för att ge henne en riktig födelsedag som man hade när man va liten. Glass och nygräddade pankakor på sängen är ju inte helt fel. Hoppas att du uppskattade vårat lilla bus mitt i natten. Grattis på 17 årsdagen Anna!

Kramar migratoriastyrelsen





Migratorias salsakurs hösten-09

I höstas drog Migratoria igång en salsakurs. Vi bjöd in en duktig salsalärare, Alfonso, som under 5 tillfällen lärde oss grunderna i salsa. Det gick segt i början och alla kände sig mer eller mindre stela, men sista gången då var vi proffs! Här kommer lite bilder från första kurstillfället

kram Migratoria










Lisa 18 år!

Den 26 januari 1992, föddes två flickor små.
En av dem hette Lisa och hon ut mot den stora världen kisa.
Nu är Lisa 18 år och hon en guldfisk av oss får.

Kära Lisa,
när du väl får både körkort och bil, se för guds skull till att du kör i rätt fil.
Så at du slipper att böta och istället din kära guldfisk kan sköta.

Grattis på födelsedagen Lisa!
Du betyder mycket för oss och vi önskar dig det bästa

kramar migratoriastyrelsen






Lisa och Migra/Migro




Luciabandy fredagen den 11 december 2009

Det var fredagskväll, eller rättare sagt fredagen den 11 och det vankades Luciavaka (lite tidigt men skolveckorna följer inte traditionerna). Vi i Migratoria hade bestämt oss för att anta utmaningen, med andra ord skulle vi delta i europaatleternas luciabandy. Vi bestämde oss rätt sent för att vi skulle köra upptagning hemma hos Lisa och Karin. Där blev det hamburgare, pommes, läsk, godis, ja riktigt bankalas aktigt och inte alls bra träningsmat egentligen. Men vi såg detta som en chans till att umgås i migrastyrelsen , och minst sagt roligt hade vi.  

Förutom att roa oss och alla andra med vårt fenomenala bandyspel (vi var inte bäst men vi hade nog nästan roligast) så skulle vi ju även se till att alla fick mat i magen. Så självklart blev det café samordnat med europarådet, med smörgåsar, hembakat julgodis och pepparkaksgrisar, julmust och annat smått och gott. Överskottet av försäljningen bestämde vi oss för att skicka som en julklapp till bättre behövande. Jag måste nog säga att kvällen blev minst sagt lyckad och vi hade riktigt roligt. Som Andreas brukar säga ”Migratoria är myspysföreningen”, och detta klargjorde vi nog kvällen till ära. Med filtar, godis och chips mellan matcherna, skratt och bus, trevligt sällskap= lyckad luciavaka.

Kram S.



Mat på G



kvällens mästerkock!



Annars så snälla Andreas blir här omvandlad till superhjälten "hate"


Supersöta jakob i sin karaktär som Migratorias egen amor, superhjälten love



Migratorias superhjältelag, från vänster, Lisa - water, Karin - fire, Ida - coach powers, Andreas -hate, Elin - air, Jakob - love och sittandes, Sky - earth.



Man blir trött av att spela innebandy hela natten, superhjältarna tar och vilar lite bakom cafet


Vi vill passa på att tacka europaatleterna och alla andra för en trevlig kväll/natt och hoppas att luciabandyn blir ett kommande inslag i decembermörkret.


julbak torsdagen den 10 december 2009

En kulen torsdagskväll i mitten av december bestämde vi i Migratoriastyrelsen tillsamans med europarådet, för att vi skulle visa våra konster i att baka julgodis. En kväll i bilder säger mer än tusen ord

Kram L.

Andreas var laddad att visa sina konster i att baka pepparkakor.



En suddig bild på Migratorias två glada ordföranden, Sky och Bea.



Full rulle, pepparkaksgrisar och julgodis för hela slanten!



Vad är ett julbak utan tomteluva och mjöl på näsan?



wow kolan kokar!



Kaos i köket, men vi är alla vänner igen och ingen blev skadad!



det börjar likna något!



Migratoria <3




Nystart

Jaha som ni som vartit här innan ser, så har vi skaffat ny design, äntligen. Hahah, hoppas att ni gillar den, kom gärna med feedback och förbättringsförslag. Vi har även valt att ta bort de gamla inläggen (förutom det första), för att ge bloggen en riktig nystart. Så välkommna till vår nymöblerade blogg, inflyttningsfesten kan starta, nu kör vi!

Kramar migratoria


"Jag säger välkommen hem
Bara kom som du är
Välkommen främling och vän"




(alla är tyvärr inte med, men en bild från luciabandyn som europaatleterna anordnade, bild på migralaget)

RSS 2.0