Run Forest! Run! Eller FestFestFest!

Det är lördag, nästan i mitten på september 2010 och det är ingen vanlig lördag. Det här är lördagen som många kommer att minnas (förhoppningsvis i alla fall) för den otroligt lyckade inspark för Europaskolan som anordnades på UnderBar.

För andra, mindre smarta Europaskolanelever (läs Emanuel och Lisa) så kommer denna dag att kommas ihåg för att E18-loppet ägde rum just idag. E18-loppet var en tävling där frivilliga fick anmäla sig för att cykla, springa, promenera, åka rullskidor, inlines eller med hjälp av rullstol ta sig fram varierande sträckor på en ännu inte öppnad motorväg. Lisa och Emanuel tyckte löpning lät lockande och anmälde sig till halvmaran. Ett halvt maraton kan skrivas på många sätt, en halv maraton är:
 2,1 mil eller 21 km eller 21 000 meter eller 2 100 000 cm.

Så 10.30 gick startskottet och tillsammans med cirka 500 andra löpare stack Lisa och Emanuel ut för att springa så lång som ingen av dem tidigare sprungit. Efter 1 timme, 44 minuter och x antal sekunder var Emanuel tillbaka i mål och lite drygt 12 minuter senare spurtade Lisa även i mål.

Och oj så bra det känns såhär efteråt! Nästa gång vi springer något lopp vore det kul att få med så många som möjligt från Europaskolan och i skolans namn tävla och ha kul tillsammans.

Om vi fortfarande är hela på onsdag blir nästa gemensamma löpträning då. 18.00 på stationen i Strängnäs, hoppas så många som möjligt kan komma.

Oavsett om man sprungit eller dansat vilt så finns risk för träningsvärk eller andra jobbiga ”dagen efter” besvär imorn. Vilodag på söndag så ses vi med nya krafter på måndag.

Puss och kram! Hoppas ni alla haft en underbar dag, så här en lördag i nästan mitten på september.

<3

// Lisa

P.S. Bör för övrigt även nämna att vår idrotts/engelskalärare Linda Eriksson ställde upp i cykelklassen med sin lilla dotter efter i vagn. D.S.


       Emanuel                  Mårten                           Lisa
                         (vet inte om att han hör
                          hemma hos Migratoria)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0